(Poistunut julkaisusta)

Siivooja / monipalvelutyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Etsitkö joustavaa työtä muiden menojesi oheen? Onko tavoitteenasi työllistyä välivuoden ajaksi? Olisitko sinä etsimämme kiireapu siivous- ja monipalvelutehtäviin? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt SIIVOOJIA/MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ Ylikiiminkiin ja Kiiminkiin keikkaluontoiseen työsuhteeseen sekä eri mittaisiin sijaisuuksiin.

Asiakkaamme toimivat kiinteistöpalvelualalla. Heillä on tarjolla erilaisia siivous- ja monipalvelutöitä ja työkohteina voi olla esimerkiksi kouluja ja päiväkoteja. Tuntimäärät vaihtelevat tilanteen ja toiveidesi mukaan, ja joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Työvuoroja on tarjolla arkisin klo 6-18.30 välillä. Personalhusetin työntekijänä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan.

Olisitko sinä meidän tuleva työntekijä? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisempi työkokemuksesi, koulutuksesi sekä osaaminen vaikuttavat siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta.

Tule meille töihin! Täytä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan myös CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin? Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten toimi nopeasti.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.