(Poistunut julkaisusta)

Siivooja / monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS Palveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA/MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ Kruunupyyhyn.

Työtehtäviisi kuuluu keittiötyöskentely ja siivoustyö päiväkotiympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 7-15 välillä. Työmäärä on päivässä 5-7 tuntia ja viikossa töitä kertyy 30-37,5 tuntia. Toivomme, että sinulla on jo vähintään kahden vuoden ajalta kokemusta vastaavista tehtävistä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työhon kuuluu aamupalan ja lounaan tarjolle laittaminen ja sen lisäksi siivoustyö päiväkodissa ja esikoulussa. Kouluympäristössä työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa ja kykyä ottaa huomioon lapset ja muut työntekijät töitä tehdessä. Tehtävässä pärjää aurinkoisella asiakaspalveluasenteella ja reippaalla työotteella. Etsimme tehtävään henkilöä jolla on suoritettu hygieniapassi ja hyvä suomen- ja ruotsin kielen taito.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 1.4.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.
 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -