(Poistunut julkaisusta)

Siivooja monipalvelutiimiin Vallilaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Etsimme nyt SIIVOOJAA avainasiakkuutemme toimitilakokonaisuuteen Helsingin Vallilaan. 

Tehtävässä vastaat pääsääntöisesti ylläpitosiivoustehtävistä monipalvelutiimissä, joka huolehtii tärkeän ja vaativan asiakkuutemme toimitilojen viihtyvyydestä ja toimivuudesta. Pääset laajentamaan ja hyödyntämään osaamistasi myös muissa tehtävissä, kuten postituksen ja toimistopalveluiden parissa. Tehtävässä on mahdollisuus myös kouluttautua alalle oppisopimuskoulutuksella ja/tai edetä tiiminvetäjäksi.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, asenne kohdallaan ja kyky omaksua uusia työtehtäviä. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäivätyön mukavilla työajoilla. Työ on arkipäivätyötä ja pääsääntöisesti klo 6-14 vuorossa, jolloin aikaa jää vielä omille harrastuksille. Tarjoamme kattavat koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä huolehdimme hyvinvoinnista ja tuemme harrastuksiasi liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 10.11.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -