(Poistunut julkaisusta)

Siivooja moinpuolisiin tehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.

Etsimme nyt SIIVOOJAA monipuolisiin työtehtäviin Oulaisten alueelle.  


Siivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta vaihtelevissa vuoroissa. Työn voi tehdä arkisin joko aamuvuorossa tai iltavuorossa sopimuksen mukaan. Tehtävään sisältyy kaksi kertaa kuukaudessa siivousta myös lauantai-iltana. Siivouskohde on pääasiassa kaupan ympäristössä, mutta hakijan osaamisen mukaan työtä on mahdollista tehdä muissakin kohteissamme. Tehtävä on määräaikainen 30.6.2019 asti, mutta saattaa jatkua tämän jälkeen.


Arvostamme siivousalan koulutusta, kuten laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkintoa. Huomioimme myös aiemman kokemuksen siivoustyöstä. Kaikista tärkeimpänä pidämme kuitenkin oikeaa asennetta sekä oma-aloitteista ja tarmokasta työotetta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa, ja olet lisäksi joustava työaikojen suhteen.


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 22.8.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -