(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Mikkeliin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Etsitkö vielä töitä kesän ajalle? Oletko kiinnostunut puhtaanapidon työtehtävistä? Hienoa! Jatka vain lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt asiakkaallemme ahkeraa ja motivoitunutta SIIVOOJAA tehdasympäristöön Mikkeliin.

Siivoojana huolehdit pääsääntöisesti tehdasympäristön ylläpitosiivouksesta ja lakaisukonesiivouksesta. Työvuorot sijoittuvat välille ma – pe. Työt alkavat klo 06, kestäen 7,5h/pvä. Työt alkavat viimeistään 24. kesäkuuta ja kestävät alustavasti n. 7vko. Ennen työn alkua suoritetaan työhön ohjaava perehdytys.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla olisi hyvä alla jo hieman kokemusta puhtaanapidosta ja eduksesi katsotaan alan koulutus. Et pelkää työntekoa ja sinulla on kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia. Olet sosiaalinen luonne ja työskentelet itsenäisesti, palvelualttiisti ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Työturvallisuuskortti, ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä!

Tarjoamme loistavaa mahdollisuutta kartuttaa kokemusta monipuolisessa kiinteistöalan yrityksessä, mukavien työkavereiden ympärillä. Työ voi jatkua mahdollisesti myös pidempään.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää ripeästi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Mikäli sinulla heräsi vielä kysyttävää, voit ottaa yhteyttä minuun;
Sara Vepsäläinen 045 78817711
sara.vepsalainen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Personalhuset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/

 

Personalhuset – Hyvää työtä.