(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Mikkeliin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Mikkelin Tupalaan.

Siivoojan tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta palvelutaloympäristössä. Työaika sijoittuu klo 8-15 välille arkisin ja työtunteja kertyy 25 h/viikko. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen.

Aikaisempaa työkokemusta enemmän arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Erityisesti toivomme sinulta taitavaa asiakaspalveluasennetta ja osaat kohdata ihmisiä erilaisissa tilanteissa. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakkaiden kanssa keskusteluun. Huomioimme valinnoissamme hakijoiden aikaisemman työkokemuksen siivoustyöstä ja alan koulutus katsotaan eduksi.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 17.10.2018 ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.