(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Matkailukeskus Saanaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2019

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? pidätkö haasteista?


Etsimme haasteita pelkäämätöntä Siivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Kuopioon.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtävässäsi vastaat matkailukeskus Saanan ylläpitosiivouksesta kohteen kaikissa tiloissa. Työ on osa-aikainen ja töitä tehdään ma - pe 5 – 11 välillä, 5 -6h/ päivässä. Lisätunteja on mahdollista saada muissa kohteissa Kuopion alueella. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla ripeä ja itsenäinen työote, kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä hyvä paineensietokyky. Sinulla on aito kiinnostus alaa kohtaa, oikea asenne sekä halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Puhdistuspalvelualan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi.

Toivomme, että olet sosiaalinen, joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.8.2019.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka