(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Loviisa
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Laatua, erikoisosaamista, yksilöllistä palvelua ja aitoa vuorovaikutusta: näistä on tehty ISS Direct.

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA  Loviisaan

Työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteidemme ylläpitosiivous sekä yleisten tavaroiden kuljetuksia. Työaika sijoittuu tehtäväksi aamu- ja iltavuorossa arkisin klo 6-14 välillä. Työtunteja kertyy 4 tuntia päivässä ja 20 tuntia viikossa. Saat työhösi kattavan perehdytyksen, aiempi kokemusta siivoustyöstä katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset vähintään kohtalaista suomen kielen taitoa ja lisäksi edellytämme hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta.

Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Tavaroiden kuljettamiseen tarvitaan B-ajokorttia.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 29.8.2019. Työ alkaa mahdollisimman pian.


ISS Direct Suomi on luotu pienille ja keskisuurille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua. Samalla asiakkaamme saavat nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta ja keskitettyjen hankintojen mahdollistamista edullisista hinnoista, sillä ISS Direct on osa ISS Palveluita. Tuomme suuren yrityksen edut suoraan paikallisten asiakkaidemme käyttöön ja hyödynnämme kansainvälisen perheemme testaamia prosesseja ja toimialaosaamista.

- ISS on savuton työpaikka -