(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Loimaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Haluatko palveluammatissasi tuottaa asiakkaillesi maailman parasta palvelua ja päästä osaksi huipputiimiä?


Etsimme nyt reipasta ja omatoimista SIIVOOJAA tiimiimme Loimaalle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat asiakaskohteiden siivouksesta pääasiassa arkisin klo 6–14 välillä sekä joka toinen viikonloppu 3,5h. Työtunteja kertyy viikossa 20–30, ja työsuhde on vakituinen. 

Työssäsi tarvitset omaa autoa, hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä kokemusta vastaavasta työstä. Halu oppia on siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat kunnollisen perehdytyksen tehtävään. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.4.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa


– ISS on savuton työpaikka –