(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Lohjalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Huom! PIKAINEN TARVE Lohjalle 2 viikon siivouskeikkaan alkaen mahdollisimman pian, viimeistään 1.8.

Etsimme siivoojaa työskentelemään Lohjan ja Lohjan lähiseutujen alueilla.

Työnkuvaus:

Työnkuvaan kuuluu yksityiskotien sekä muiden tilojen kuten toimistojen siivoamista. Työsopimus on alkuun 'tarvittaessa töihin kutsuttava' -muotoinen. Reippaan ja tehtävään sopivan työntekijän on mahdollista saada muutaman harjoitusvuoron jälkeen pestistä itselleen tasaisempi osa-aikainen tai täysituntinen työ.

Työnkuvaan kuuluu tarkemmin muun muassa imurointia, lattioiden pesua, pölyjen ja pintojen pyyhintää, WC- ja suihkutilojen pesuja ja yleistä siistimistä. Työajoista voidaan neuvotella, mutta työskentely tapahtuu kuitenkin pääsääntöisesti virka-aikoina eli noin klo 8-17 välillä. Toimistotiloja voi halutessaan siivota hyvin aikaisinkin aamulla tai illemmalla, mutta kotisiivoukset asettuvat päiväsaikaan. Työtä tehdään pääasiallisesti pareittain.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hakijalla tulisi olla B-ajokortti työn liikkuvan luonteen vuoksi. Auton saa käyttöön asiakasyritykseltämme ja sillä liikutaan työparin kanssa. Kaikissa tapauksissa juuri sinun ei tarvitse toimia kuskina, koska sinulla on pari, mutta valmius auton ajamiseen tulisi olla. Koska töitä tehdään pareittain, arvostamme yhteistyökykyä ja iloista asennetta. Toivomme hakijalta myös suomen kielen taitoa. 

Toivomme, että olet tunnollinen ja ahkera persoona, jolle huolellisuus ja työn hyvä jälki ovat tärkeitä. Kaikenlainen aiempi kokemus kotisiivouksesta tai toimistosiivouksesta katsotaan eduksi. Työkokemus kotisiivouksesta työnä ei ole täysin välttämätöntä, mutta ymmärrystä ja omaa "kotikokemusta" esim. tarkasta imuroimisesta, vessan ja kaakeleiden pesemisestä, pöytien ja pölyjen pyyhkimisestä huolellisesti ym. tulisi löytyä. Kaikista tärkeintä on kuitenkin reipas ja huolellinen työote sekä vastuuntunto.

Tarjoamme:

Työrooli tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, kun siivottavia kohteita on useita ja ne vaihtelevat toimistoista kotisiivouksiin. Työssä ei myöskään tule tylsää, sillä saat itsellesi mukavan työparin tekemään kanssasi hommia ja päivät menevät hujauksessa! Saat asianmukaiset siivousvälineet käyttöösi ja palkka maksetaan sinulle kahden viikon välein. 

Sinulla on myös mahdollisuus napata työstä itsellesi täysituntinen työpaikka ja työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille myöhemmin. Työn aloitukseen kuulu perehdytys. Me WorkPowerin tiimi olemme myös tukenasi vuoden jokaisena päivänä ja meihin voi ottaa yhteyden helposti aina, kun on jotain kysyttävää.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työroolista, niin laita meille hakemusta tulemaan pikaisesti. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa: 044 7164 779 tai sähköpostitse ellen.book@workpower.fi. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, mahdollisesta koulutuksestasi ja aiemmasta siivoukseen liittyvästä työkokemuksestasi. Kerro myös, milloin voisit aikaisintaan aloittaa. Voit myös esittää tuntipalkkatoiveesi. 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779

ellen.book@workpower.fi