(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Lohjalle
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Haemme osaavaa ja reipasta

SIIVOOJAA LOHJALLE

vakituiseen kokoaikaiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen.
 
Siivoojana toimit osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!
 
Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi haetko kokoaikaista vai osa-aikaista työtä.