(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Lohjalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? 

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme Lohjan alueelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Meillä vastaat Lohjan alueella sijaitsevien asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta mm. teollisuus- ja toimistoympäristöissä. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääsääntöisesti arkipäiville ja ilta-aikaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy tuntia 4- 20 tuntia viikossa, kesäaikaan tunteja voi olla enemmänkin. 

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Tehtävässä liikutaan eri kohteiden välillä ja siksi B-ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa työssä katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen tai englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Tehtävä sopii sinulle hyvin, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon ja haluat hieman lisänansioita esimerkiksi opiskelujen ohella. Työturvallisuuskortin ja hygieniapassin katsomme eduksesi. Valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 10.3.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -