Siivooja logistiikkaterminaaliin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Etsitkö monipuolista työtä, jossa varmasti näet työsi tuloksen? Hyvä, etsimme joukkoomme 

 

   

KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA

 

 

määräaikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Määräaikaisuus kestää 2022 syksyyn saakka, jonka jälkeen varmaan keksimme jatkoa sinulle. Työpäivä koostuu logistiikkaterminaalin tilojen siivouksesta, pääasiallisesti toimistosiivousta, mutta myös hieman tuotannon puolelta. Tuotannon puolella siivous tapahtuu yhdistelmäajokoneella, jota ajetaan hallissa. Koulutamme sinut kyllä päältäajettavan koneen käyttöön, mikäli et ole sellaista ennen ajanut. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin 6.00 - 14.00 välillä. 

 

Edellytämme kohteessa ennen kaikkea hyvää asiakaspalveluasennetta ja vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun. Tässä tiimissä asenne ratkaisee. Vaikka arvostammekin aiempaa kokemusta alalta, perehdytämme innolla myös untuvikot työtehtäviin. Toivomme, että viihdyt ihmishulinassa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä. Työhön tarvitset työturvallisuuskortin, mutta koulutamme sen tarvittaessa. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin.Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme! Noudatamme kiinteistöpalvelualan TES:iä.

   

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! 

  

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

 

Korona-pandemian aikana toteutamme haastettelut puhelimitse tai videotyökalun avulla. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1375484
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Luonnontiede/maa- ja metsätalous
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre33496453.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Turku