(Poistunut julkaisusta)

Siivooja logistiikkakeskukseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme nyt omatoimista SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Vantaalle lähelle lentokenttää.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Tehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous logistiikkakohteissa. Kohteissa siivotaan mm. taukotilat, toimistot, keräilykäytävät ja saniteettitiloja. Työvuorot sijoittuvat arki-iltoihin klo 16-22 sekä lauantaille klo 11-19. Työtä tehdään kuutena päivänä viikossa ja tehtävä on kokoaikainen sekä toistaiseksi voimassa oleva.

Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Koulutus ja kokemus alalta sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa ja suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön ja mielenkiintoisen työn. Meillä ei tarvitse kangistua kaavoihin ja kattavat koulutus portaalimme tarjoavat sinulle mahdollisuuden edetä urallasi.

Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi viivyttelemättä tai viimeistään 19.1.2020.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -