(Poistunut julkaisusta)

Siivooja (Levi)
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Etsimme nyt osa-aikaista SIIVOOJAA LEVILLE.

Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta. Työaika sijoittuu tehtäväksi joustavasti ma-la klo 6-00 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 1,5h /pv, mahdollisuus toisinaan myös täydentää tuntimäärää.
Aikaisempaa työkokemusta enemmän arvostamme asiakaspalvelualtista ja positiivista työotetta.  Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen asenne työntekoon.


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 31.10.2019 ja työ alkaa mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä hanna-elina.nieminen@iss.fi / 040 776 9945.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -