(Poistunut julkaisusta)

Siivooja lentoaseman läheisyyteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Pidätkö tarkkuutta vaativasta työstä? Haluatko päästä osaksi tuottamaan asiakaslähtöistä palvelutoimintaa oman työsi kautta?


Etsimme nyt ammattitaitoista SIIVOOJAA lentoaseman läheisyyteen VANTAALLE.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta sekä viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo sekä ratkaisukyky. Kaikessa toiminnassamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne ja aito välittäminen. Valintojamme ohjaavat ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus pitäessämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä.


Tässä tehtävässä vastaat siivoustyöstä yhdessä työparisi kanssa monipuolisissa kohteissa lentokentän läheisyydessä. Kohteinasi ovat erilaiset ympäristöt kuten pienet ja keskisuuret toimistot, hallit ja parakit. Liikutte kohteiden välillä työautolla. Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville kello 6-14 välille. Tässä työssä pääset työskentelemään satunnaisesti sopimuksen mukaan myös viikonloppuisin. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.


Odotamme sinulta asiakaslähtöisyyttä sekä tarkkaa työskentelyotetta. Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä hyvää fyysistä kuntoa. Katsomme eduksesi tehtävään soveltuvan koulutuksen, mutta sitäkin tärkeämpää on oikeanlainen asenne työtä ja sen tekemistä kohtaan. Voimassaolevat työturvallisuuskortti sekä hygieniapassi katsotaan eduksesi, mutta koulutamme myös jatkuvasti työntekijöitämme. Tehtävässä edellytämme suomen kielen taitoa. Päästäksesi liikkumaan sujuvasti kohteiden välillä odotamme, että sinulta löytyy B-ajokortti.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 10.2.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -