Siivooja leirikeskukseen
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Haemme asiakkaallemme leirikeskukseen reipasta siivoojaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi 2021.

Työ sisältää mm. majoitustilojen, saunojen ja kokoustilojen päivittäistä siivousta sekä perussiivouksia. Tehtävänkuvaan kuuluu myös avustavia keittiötehtäviä.

Odotamme Sinulta siivousalan koulutusta sekä työkokemusta, mutta tärkeintä on oma-aloitteinen asenne ja halu oppia uutta. Sinulta löytyy paineensietokykyä ja taitoa työskennellä kiireenkin keskellä. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, huolellisuutta sekä positiivista asennetta.

Tarjoamme Sinulle työtä osaavassa ja motivoituneessa tiimissä sekä vaihtelevaa työtä erilaisia asiakasryhmiä palvellen.
Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa sekä myös viikonloppuisin (jaksotyöaika 116 h 15 min / 3 vko). Oma auto välttämätön, koska työvuorot ja bussiyhteydet eivät sovi yhteen.

Tehtävän palkka on KirVESTES vaatimusryhmä 401 mukainen. Työntekijälle maksetaan peruspalkan lisäksi euromääräistä kokemuslisää KirVESTES:n mukaisesti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän pikaisesti hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja töiden aloitus on pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Päivi Toivonen, p. 050 476 6545 arkisin klo 12-13. Ei tekstiviestitiedusteluja. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot