(Poistunut julkaisusta)

Siivooja leipomokohteeseen
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI 

 

vakituiseen työsuhteeseen Töysään. Etsimme ammattitaitoista siivoojaa huolehtimaan asiakaskohteemme leipomon tilojen päivittäisestä puhtaanapidosta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työhön sisältyy pääasiassa toimisto- ja sosiaalitilojen siivousta ja tuotannon puolella koneiden pintojen pyyhintää sekä lattiapesuja yhdistelmäkoneella. Kohteessa työskennellään keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 14:00 alkaen. Työvuoron pituus on keskiviikkoisin noin 5 tuntia ja lauantaisin 8 tuntia. 

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tehtävässä ei edellytetä aikaisempaa kokemusta siivouksesta tai siivouksen ammattitutkintoa, mutta tämä on toki plussaa. Iloinen ja motivoitunut asenne vievät sinut hyvin pitkälle! Lisäksi tiimityöskentelytaidot ovat sinulla hanskassa, sillä tehtävässä työskennellään pääasiassa yhdessä työparin kanssa.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Kysymyksiä voit esittää meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi. Laitathan viestisi alkuun viisinumeroisen ID-numeron, jotta tiedämme mitä paikkaa kysymyksesi koskee. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.  

 

Voit tutustua Lassila&Tikanojaan työnantajana nettisivuillamme osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo eli ei kun tutustumaan meihin työnantajana lisää!