Siivooja leipomokohteeseen Töysään
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Oletko aurinkoisen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla pysyy siivousvälineet hyppysissä ja homma niin sanotusti hanskassa? Entäs, miltäpä kuulostaisi ryhtyä kiertotalouden käytännön tekijäksi juuri meidän yrityksessä? Hyppää mukaan meidän matkaan kohti parempaa huomista ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI TÖYSÄÄN

 

Meillä on tarjolla vakituinen pesti leipomon puhdistustöiden parissa. Tehtäviin kuuluu niin tuotannon puolella koneiden, lattioiden ja muiden pintojen puhdistusta kuin toimisto- ja sosiaalitilojen siivousta. Tätä hommaa pääset tekemään pääsääntöisesti yhdessä työparin kanssa, joten yksikseen sinun ei tarvitse huhkia! Kohteessa työskennellään keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 14:00 alkaen. Työvuoron pituus on keskiviikkoisin noin 5 tuntia ja lauantaisin täydet 8 tuntia.

 

Olet etsimämme henkilö, jos iloinen hymysi ja hyvä fiiliksesi välittyy ympärillesi! Lisäksi arvostamme ennen kaikkea luotettavuutta ja itseohjautuvuutta - jos huomaat esimerkiksi likaisen ikkunan tai rikkinäisen paperiannostelijan, otat asiasta koppia ja hoidat sen eteenpäin. Kokemus ja koulutus alalle katsotaan eduksi, mutta se ei ole kuitenkaan välttämätöntä – opetamme kaiken muun paitsi timanttisen asenteen! Toivomme myös, että omaat hyvät tiimityöskentelytaidot, jotta yhteistyö työparin kanssa luonnistuu mutkattomasti.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhösi! Sinulla on myös mahdollisuudet kehittyä siivousalan ammattilaiseksi - haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Sinua varten ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka. 

 

Me odotamme hakemustasi jo innolla, joten kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Mikäli mieltäsi jäi askarruttamaan jokin seikka, kysymyksiä voit esittää meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi. Laitathan viestisi alkuun viisinumeroisen ID-numeron, jotta tiedämme mitä paikkaa kysymyksesi koskee. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.  

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452171
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 17.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila & Tikanoja Lassila & Tikanoja (offre35344292.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Töysä