(Poistunut julkaisusta)

Siivooja lauantaivuoroihin Jämsään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykeneviä SIIVOOJIA viikonloppuvuoroihin asiakaskohteeseemme Jämsään.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta myymälä- ja huoltoasemaympäristössä. Työtä on mahdollista tehdä eri päivinä sinulle sopivaan aikaan ja tuuraajamme mahdollistavat myös mahdollisuuden säännölliseen viikonloppuvapaaseen. Perjantaisin työvuoro sijoittuu kello 18-22 välille ja kestää 3-4 tuntia. Lauantaina vuoro sijoittuu kello 16-22 välille. Lisäksi työtä on mahdollista tehdä eri kohteissa kiertävänä tuuraajana. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen.

Aikaisempaa työkokemusta enemmän arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa. Huomioimme valinnoissamme hakijoiden aikaisemman työkokemuksen ja koulutuksen siivoustyöstä.

ISS palvelut tarjoavat sinulle elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan. Arvostamme työntekijöitämme ja pyrimme muokkaamaan työtä sinulle sopivaksi. Molemmin puoliset joustot ja luottamus siivittävät meitä matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 31.12.2018 ja tehtävä alkaa 1.1.2019. Kerrothan hakemuksessasi mikä olisi sinulle sopivin työaika.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -