(Poistunut julkaisusta)

Siivooja lauantai-iltaan Nousiaisiin ja Ruskolle
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Kiinnostaako liikkuva työ, jossa on monipuoliset työtehtävät ja työsi tulos on merkityksellistä? Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin keskuudessa? Siinä tapauksessa tule meille tekemään siivoustyötä ja liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme!

 

Tule meille

 

SIIVOOJAKSI 

 

vakituiseen työsuhteeseen Nousiaisiin ja Ruskolle. Etsimme oma-aloitteista siivoojaa huolehtimaan kahden kohteen myymälä-, varasto- ja sosiaalitilojen puhtaanapidosta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Kohteissa työskennellään lauantaisin klo 18:00-21:00 eli 3h viikossa. Noudatamme kiinteistöpalvelualan TES:iä ja tässä tehtävässä palkkaluokka on 2 eli 10,88€/h.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tässä tehtävässä onnistumisen avaimet ovat luotettavuus, ahkeruus ja innokkuus työtä kohtaan. Aikaisempi siivouskokemus on toki plussaa, mutta oikea asenne vie sinut hyvin pitkälle! Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton etu. Tehtävä vaatii ajokortin ja auton käyttömahdollisuuden, jotta pääset sujuvasti siirtymään kohteiden välillä. 

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut, joihin kuuluu muun muassa laaja työterveyshuolto sekä sairaskassa!

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! 

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Kysymyksiä tehtävään liittyen voit esittää osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.  

 

Voit tutustua Lassila&Tikanojaan työnantajana nettisivuillamme osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo eli ei kun tutustumaan meihin työnantajana lisää!