(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Lappeenrantaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!


Etsimme nyt reippasta SIIVOOJAA Lappeenrannan tehdaskohteeseemme.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolinen siivous tehdasympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja työaika sijoittuu arkisin klo 6-16 väliin. Lauantaivuoroja satunnaisesti. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä muutaman vuoden ajalta, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös työturvallisuuskorttia, hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi?

Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 19.8.2018. Työ alkaa sovittaessa, kuitenkin mahdollisimman pian.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 8 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, https://www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 


– ISS on savuton työpaikka –