(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, Lappeenranta
L&T Siivous Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Pysyykö moppi hyppysissä kuin liimattu, onko siivoussilmä kohdillaan? Löytyykö joustoa ja mukautumiskykyä vaihteleviin tehtäviin? Haemme nyt

 

SIIVOOJAA

 

Lappeenrannan alueelle kiireapuun, tarvittaessa töihin kutsuttavaksi. Etsimme reipasta ja motivoitunutta henkilöä huolehtimaan kohteidemme päivittäisistä ylläpitosiivouksista sekä perussiivouksista. Huolehdit siis omalta osaltasi toimitilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä sekä kiinteistöjen energiatehokkuudesta. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työskentelyalueeseen ja työmäärään, tämä onkin oiva mahdollisuus esim. opiskelijalle tai muuten lisätyötä etsivälle!

 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista palveluasennetta sekä aktiivista työotetta. On aina eduksesi, jos olet siivonnut myös muualla kuin kotonasi! Alan koulutusta emme vaadi –  pääasia on, että sinulla on motivaatiota ja intoa oppia. Ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on myös ehdottomasti etua.

 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi! Lisäksi meiltä löytyy kaikki ison talon henkilöstöetuudet, kuten mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairauskassaan ja saada erilaisia liikunta- ja kulttuurietuja.

 

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää ne rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta. 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo