(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Lapinjärvelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Etsimme SIIVOOJAA Lapinjärvelle. 


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous siviilipalveluskeskuksessa. Tehtävässä sinulle kuuluu myös huoneiden siisteystarkastukset sekä siivousinfojen pitäminen. Työaikasi on arkisin klo 06 -16 välillä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta enemmän arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta, työtä pelkäämätöntä asennetta ja iloista asiakaspalveluasennetta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa. Huomioimme valinnoissamme hakijoiden aikaisemman työkokemuksen siivoustyöstä ja mahdollisen laitoshuoltajan koulutuksen.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 1.9.2019.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!
ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -