(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Länsi-Tampereelle (13,5h/viikko)
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Haemme nyt SIIVOOJAA kahteen asiakaskohteeseemme TAMPEREELLE RAHOLAAN.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tässä tehtävässä huolehdit puhtaanapidosta kahdessa asiakaskohteessamme asumispalveluympäristöissä. Töitä teet maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin 4,5h päivässä klo 9 - 13.30 välillä. Työsuhde on osa-aikainen (13,5h/viikko) ja vakituinen. Tässä tehtävässä on mahdollisuus tehdä lisätunteja arkisin oman halukkuuden ja aktiivisuuden mukaan.


Tähän tehtävään edellytämme aikaisempaa siivoustyökokemusta. Siivoustyökokemusta tulisi olla vähintään vuoden verran viimeisen kolmen vuoden ajalta. Tässä tehtävässä tarvitset lisäksi hyvää suomen kielen taitoa sekä normaalin fyysisen peruskunnon. Arvostamme vastuullista työskentelyotetta. Tehtävässä viihtyy itsenäisestä työstä nauttiva henkilö. Asiakaskohteen luonteen puolesta haemme henkilöä, joka on sosiaalinen ja viihtyy moninaisessa työympäristössä. Tässä tehtävässä tarvitset työturvallisuuskortin ja terveydenhoidon hygieniaosaamistestin. Työnantajana tuemme sinua ja saat mahdollisuuden suorittaa nämä pätevyydet työsuhteen aikana.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoon tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 14.1.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -