(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Lakistoon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Oletko lämminhenkinen ja tehokas siivousalan ammattilainen? Nautitko itsenäisestä työstä? Meillä on paikka sinulle! Haemme 

 

SIIVOOJAA

 

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen NURMIJÄRVEN lähelle, Lakiston alueelle. Työkohteesi on kylämäinen rakennuskokonaisuus, jonka eri tilojen siisteydestä huolehdit. Työtunteja kertyy viikossa 37,5 ja palkkaus tehtävässä on KIPA TES 3 mukainen.

 

Etsimme jalat maassa olevaa, ihmisläheistä tyyppiä, joka nauttii erilaisten ihmisten kohtaamisesta. Kohde on terveys- ja hoiva-alan kohde, minkä takia toivomme sinulta vähintään parin vuoden siivouskokemusta, kykyä kommunikoida suomeksi ja kykyä hoitaa tarkasti loppuun asti sinulle uskotut tehtävät. Moni työpaikkamme sopii henkilöille, jotka etsivät ensimmäistä siivousalan työtään, mutta tämä ei ole yksi niistä. Laitoshuoltajan koulutus luetaan ehdottomasti eduksesi, jos sinulta sellainen takataskusta löytyy!

 

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, jossa sinuun luotetaan ja saat tehdä työtäsi itsenäisesti. Isona talona tarjoamme monenlaisia uravaihtoehtoja ja tuemme mielellämme esimerkiksi sinun kouluttautumistasi. Työterveyshuoltomme ei ole mitään tavan huttua, vaan jo perusmuotoisena lakisääteistä kattavampi, ja lisäksi pääset 4 kk työskenneltyäsi jäseneksi sairauskassaan, joka hyvittää sinulle mm. kaikki Kela-korvattavat lääkkeet. Lisäksi käytössäsi ovat henkilökuntakerhot, joiden kautta pääset käsiksi mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin.

 

Onko tässä sinun vakityöpaikkasi? 
 

HUOM! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä!