(Poistunut julkaisusta)

Siivooja / Laitoshuoltaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Etsitkö töitä puhdistuspalvelualalta? Pidätkö tarkkuutta ja huolellisuutta vaativista työtehtävistä? Olisitko sinä etsimämme siivooja mielenkiintoiseen ympäristöön?

Haemme nyt SIIVOOJAA / LAITOSHUOLTAJAA Porin Ulasooriin.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla ja heillä on nyt tarjolla kokemusta vaativia laitoshuoltajan tai toimitilanhuoltajan siivoustehtäviä Porin Ulasoorissa. Työ vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta sekä kokemusta ylläpitosiivouksesta. Työt alkavat klo 5-7 välillä aamuisin ja työtä tehdään arkisin, noin 6-8 h/päivä. Tuntimäärät saattavat kuitenkin vaihdella tilanteen ja toiveidesi mukaan; joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Sopivan henkilön löydyttyä myös toistaiseksi voimassa olevat työtehtävät ja vakinaistuminen ovat mahdollisia.

Toivomme sinulta vankkaa kokemusta siivoustyöstä sekä reipasta, palveluhenkistä ja vastuullista työotetta. Eduksi katsomme laitos- tai toimitilahuoltajan koulutuksen. Siivoojana työlläsi on tärkeä merkitys asiakaskohteidemme viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua asiakkaamme toimintaan ja kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Toimithan mahdollisimman nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi