(Poistunut julkaisusta)

Siivooja / laitoshuoltaja / toimitilahuoltaja Cleaning Design Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Cleaning Design Oy tarjoaa monipuolisia siivouspalveluita Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueella. Käytössämme on nykyaikaiset siivouskoneet sekä ylläpito- että perussiivoukseen. Huomioimme kestävän kehityksen periaatteita toiminnassamme. Hyvä työn jälki on käyntikorttimme.

Haemme asiakasyrityksellemme Cleaning Design Oy:lle Kokkola-Pietarsaari alueelle

SIIVOOJAA / LAITOSHUOLTAJAA / TOIMITILAHUOLTAJAA

Tehtäviisi kuuluu esim: monipuolista tilojen ylläpito- ja perussiivousta, toimistoissa, kaupoissa ja rakennuksilla.

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta, vastuullista ja itsenäistä työskentelytapaa. Olet huolellinen, järjestelmällinen ja työskentelet tehokkaasti tiimissä sekä sinulla on B-ajokortti.

Tarjoamme sinulle aluksi 6 kk määräaikaisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa, mielenkiintoisen työn 20-37,5h/vko. Jonka jälkeen on mahdollista jatkaa yrityksen palveluksessa. Hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Haethan pian, haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 31.5.2019 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Maria Nylund puhelin 044 272 6531 tai henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065.