(Poistunut julkaisusta)

Siivooja / laitoshuoltaja / toimitilahuoltaja Cleaning Design Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Cleaning Design Oy tarjoaa monipuolisia siivouspalveluita Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueella. Käytössämme on nykyaikaiset siivouskoneet sekä ylläpito- että perussiivoukseen. Huomioimme kestävän kehityksen periaatteita toiminnassamme. Hyvä työn jälki on käyntikorttimme.

Haemme asiakasyrityksellemme Cleaning Design Oy:lle Kokkola-Pietarsaari alueelle

SIIVOOJAA / LAITOSHUOLTAJAA / TOIMITILAHUOLTAJAA

Tehtäviisi kuuluu esim: monipuolista tilojen ylläpito- ja perussiivousta, toimistoissa, kaupoissa ja rakennuksilla.

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta, vastuullista ja itsenäistä työskentelytapaa. Olet huolellinen, järjestelmällinen ja työskentelet tehokkaasti tiimissä sekä sinulla on B-ajokortti.

Tarjoamme sinulle aluksi 6 kk määräaikaisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa, mielenkiintoisen työn 20-37,5h/vko. Jonka jälkeen on mahdollista jatkaa yrityksen palveluksessa. Hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Haethan pian, haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 31.5.2019 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Maria Nylund puhelin 044 272 6531 tai henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065.

 

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.