(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, Lahti
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019
Etsimme asiakkaallemme AMMATTITAITOISTA SIIVOOJAA Lahteen.

Työtehtäväsi ovat erilaisten toimisto- ja kauppakeskuskohteiden siivoustyöt. Kohteet siivotaan pääsääntöisesti klo 16:00 jälkeen. Työsuhde on alkuun määräaikainen ja maaliskuun loppuun. Viikkotyö aika on noin 15h/vko. Asiaks etsii pitkäaikaista työntekijää, joten sopimukselle on mahdollisesti jatkoa ja viikkotyöajat voivat lisääntyä kesää kohden.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta siivojan työstä. Odotamme sinulta reipasta asennetta, kykyä itsenäiseen työhön ja oma-aloittesta otetta.

Edellytämme sinulta ajokorttia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä työhönopastuksen asiakaskohteessa. Lisäksi käytössäsi ovat uudet kuhunkin kohteeseen soveltuvat työvälineet.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat helmikuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: siivooja, siivous, toimistosiivooja, kiinteistöhoitaja