(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Lahden yksikköön
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Vahvistamme Lahden yksikköämme Päijät-Hämeen alueella.

Haemme nyt

SIIVOOJIA

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Osaaikatyötä on tarjolla arkisin ma-pe ja viikonloppusin la-su. 

Kokoaikatyötä arkisin  alkaen 30 h / vko.

Osassa työtehtäviä edellytetään siivousalan kokemusta sekä  sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. 

Lisätietoa tehtävistä antaa sähköpostitse:  satu.haikarainen@rtkpalvelu.fi; dina.makinen@rtkpalvelu.fi; tiina.koivisto@rtkapalvelu.fi 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2020.