Siivooja lääketieteen kohteeseen Ouluun
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2021

Etsimme ammattitaitoista SIIVOOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen OULUUN.

ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.


Työssä vastaat ylläpito- ja perussiivouksista vaativassa lääketieteen kohteessa Oulussa Kontinkankaalla. Työaika sijoittuu arkipäiviin klo 07 -16 välille. Työt alkavat viimeistään 16.8.2021 ja työsuhde on määräaikainen 30.9.2021 saakka, jatko tämän jälkeen on mahdollinen.


Edellytämme tehtävään vähintään vuoden kokemusta siivoustehtävistä, puhtauspalvelualan koulutuksen katsomme eduksesi. Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta vaativista, korkean hygieniatason kohteista tai leikkaussaliympäristöstä. Olet joustava etkä hätkähdä pienestä, tässä tehtävässä sinun on siedettävä erilaisia lääketieteen ympäristöön liittyviä hajuja ja eritteitä. Työskentelet asiakaslähtöisesti, olet huolellinen ja pystyt organisoimaan työtäsi yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tarvitset työssäsi suomen kielen taitoa ja hyvää peruskuntoa.


Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla


Kiinnostuitko? Hienoa! Kerro meille lisää itsestäsi täyttämällä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 5.8.2021.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot