(Poistunut julkaisusta)

Siivooja lääketeollisuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA tiimiimme Tampereelle lääketeollisuuden kohteeseemme.

ISS Siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat asiakaskohteen siivouksesta klo 6-14 välisenä aikana. Työtä tehdään arkisin maanantaista perjantaihin, ja työ on kokopäivätyötä.

Etsimme tehtävään ensisijaisesti henkilöä, jolla on jo aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Peruspesujen hallitseminen ja puhdistuspalvelujen ammattitutkinto lasketaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen.

ISS:llä saat mukavan palkan ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.1.2019

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa


– ISS on savuton työpaikka –