(Poistunut julkaisusta)

Siivooja lääketeollisuuteen Turkuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018 

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä siivoojaa aamupainotteiseen työhön tiimiimme Turkuun.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat tuotanto- ja toimistotilojen ylläpitosiivouksesta kokopäiväisesti aamuisin klo 6-13 välillä. Työsuhde on määräaikainen 28.12.2018 saakka, mutta saattaa jatkua pidempään.


Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä kokemusta vastaavasta työstä. Eduksi katsomme puhdistuspalvelualan koulutuksen. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa ja suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Oma auto helpottaa töihin kulkemista, koska julkinen liikenne kulkee huonosti kyseessä olevina työaikoina.


ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Voit myös edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.7.2018 mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa elokuussa 2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -