(Poistunut julkaisusta)

Siivooja lääkärikeskukseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018 

ISS   siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta   ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä   siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla   asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo   ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden. 
  
Etsimme Porin tiimiimme ammattitaitoista siivoojaa lääkärikeskusympäristöön. Tehtävässä vastaat vastaanottohuoneiden, yleisten tilojen sekä sairaala- ja leikkaussalien siivouksesta.  Työtä tehdään arki- iltaisin sekä lauantaisin kello 15-22 välillä 7h/vuoro. Työsuhde on vakituinen.


Tehtävässä   edellytämme joko laitos- tai toimitilahuoltajan tutkintoa tai aikaisempaa   työkokemusta puhdistuspalvelualalta. Hyödyt myös työturvallisuuskortista sekä   B ajokortista. Etsimillämme henkilöillä on asiakaspalvelualttiutta ja kyky puhua   sujuvaa suomen kieltä. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto   on edellytys työssä suoriutumiselle. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn   sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa iss.fi. 
  
Hakuaikaa on 12.8.2018 saakka. Huomioithan, että käsittelemme   hakemuksia jo hakuajalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä   työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.    Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme   palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky.   Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat   siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä   muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista   ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017   liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä   ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com,   www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
 
  - ISS on savuton työpaikka -