(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö fyysisestä työstä ja haluat nähdä kätesi jäljen? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!


Etsimme ammattitaitoista Siivoojaa Kuopioon kokoaikaiseen työsuhteeseen.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviisi kuuluu asiakohteemme ylläpitosiivous. Kohde on monipuolinen; pääset siivoamaan toimistoja, oppilaitostiloja sekä erilaisia majoitustiloja. Sinulla on mahdollisuus päästä siivoamaan myös muita kohteita Kuopion kaupunkialueella. Työvälineet ovat todella laadukkaat ja työturvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Työ on kokoaikainen ja työaika on arkisin klo 5-15 välillä.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla siivousalan kokemusta vähinään 2 vuotta. Olet alan ammattilainen jolla on halu sitoutua ja kasvattaa osaamistaan yhä monipuolisemmaksi. Toimitilahuoltajan ammattitutkinto tai laitoshuoltajan koulutus katsotaan eduksi.


Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Ajokortti ja työturvallisuuskortti ovat eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 18.11.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -