Siivooja Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2018

Oletko haasteita pelkäämätön ja aikaansaava? Onko asiakaspalvelu sinulle sydämen asia? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!


Etsimme nyt ammattitaitoista Siivoojaa Kuopioon.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtävässäsi vastaat asiakaskohteen ylläpitosiivouksesta, uusien työntekijöiden perehdytyksestä sekä laadunseurannasta. Työ on kokoaikainen ja työaika on pääsääntöisesti arkisin joko 6-14 tai 14–22. Satunnaiset viikonloppu vuorot ovat mahdollisia.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja ripeä työote. Sinulla on kykyä toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä pidät haasteista. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja isojen kokonaisuuksien hallintaa. Käytät sujuvasti erilaisia IT-järjestelmiä ja kommunikoit niin suomeksi kuin englanniksikin.

Toivomme, että sinulla on kokemusta siivoustyöstä, puhdistuspalvelualan koulutuksen katsomme eduksesi. Mahdollinen aikaisempi kokemus kouluttajan tehtävistä on myös eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1193574
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio