(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.


Tiimissämme on nyt tilaa yhdelle SIIVOJALLE Kuopion alueelle.  


Etsimme Kuopioon siivoojaa asiakaskohteisiimme ylläpito- ja rappusiivoukseen. Työtä tehdään arkisin päivävuoroissa kello 06-15 välillä, noin 30-37,5 tuntia viikossa. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen.


Huomioimme hakuprosessissa hakijoiden aikaisemman työkokemuksen sekä tehtävään soveltuvat tutkinnot. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä fyysinen kunto auttaa sinua suoriutumaan tehtävästä kiitettävästi. Tarvitset työssä reippaan asenteen lisäksi työturvallisuuskorttia ja B-luokan ajokorttia.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa http://www.iss.fi.  

Hakuaikaa on 15.7.2018 saakka. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -