Siivooja Kouvolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Etsimme Kouvolaan vakituista SIIVOOJAA vaihtelevaan ja monipuoliseen tehtävään


Tulet työskentelemään osana suurempaa ISS:n asiakastiimiä, ja pääset keskittymään työssäsi vain yhden asiakkaamme kohteisiin. Työtä tehdään suurelta osin parityöskentelynä, mutta myös itsenäinen työskentely kuuluu työnkuvaan. Työ itsessään on monipuolista ja vaihtelevaa. Pääosassa ovat siivouksen tehtävät, mutta arkea värittävät myös kiinteistönhuollon sekä moni- ja asiakaspalvelun työt.  Työsuhde on kokoaikainen ja työaika hyvin ennustettavissa, sillä työpäiväsi sijoittuvat arkisin kello 7-16 välille.


Etsimme nyt itsenäisiä ja kehityshenkisiä asiakaspalvelun ammattilaisia. Sinulla on jo aiempaa siivouskokemusta mielellään kolmen vuoden ajalta. Ymmärrät oman työsi merkityksen asiakkaamme menestyksen kannalta ja kykenet ratkomaan työssäsi esiin nousevia haasteita itsenäisesti. Katsomme eduksi siivousalan koulutuksen, monipuolisen työkokemuksen myös muilta aloilta, sekä B-ajokortin.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Tässä tehtävässä sinua tukee lisäksi moniammatillinen tiimimme. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Jätä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi 22.5.2019 mennessä.


Tule mukaan rakentamaan asiakaskokemusta, joka poikkeaa totutusta!


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265854
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kouvola