Siivooja koulukohteeseen Turkuun
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2021

Oletko aurinkoisen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla pysyy siivousvälineet hyppysissä ja homma niin sanotusti hanskassa? Entäs, miltäpä kuulostaisi ryhtyä kiertotalouden käytännön tekijäksi juuri meidän yrityksessä? Hyppää mukaan meidän huippujengiin ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI TURKUUN

 

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työssäsi pääset vastaamaan koulukohteemme luokka-, laboratorio-, toimisto- ja sosiaalitilojen päivittäisestä ylläpitosiivouksesta, jonka lisäksi olet erittäin keskeisessä roolissa positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa! Kohteessa työskennellään aina arkisin kello 6:00 – 14:00. 

 

Miten loistaa tehtävässä?

Olet iloinen ja rohkea asiakaspalvelija, jolla ei mene sormi suuhun erilaisissa asiakaskohtaamisissa! Tehtävässä vaaditaan joko suomen tai ruotsin kielen osaamista siten, että pystyy kommunikoimaan ymmärrettävästi. Olet tarkka ja huolellinen työssäsi, ja omaat hyvän fyysisen peruskunnon. Suuri etu on puhtauspalvelualan tutkinto tai kokemus siivoustyöstä. Tärkeintä meille on kuitenkin timanttinen asenteesi ja motivaatiosi oppia. Hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottoman tärkeää!

 

Miksi sinun kannattaisi liittyä porukkaamme?

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä ja perehdytämme sinut huolella tehtäviisi. Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi mahdollistamalla kehityksesi siivousalan ammattilaiseksi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöetuudet, joihin kuuluu erilaisia liikunta-, hyvinvointi- ja terveysetuja!

 

Jos kolahti, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Nappaamme sopivan henkilön riveihimme pikimmiten!  Vai jäikö jokin mietityttämään? Kysymyksiä tehtävään liittyen voit esittää rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. 

 

Voit tutustua Lassila&Tikanojaan työnantajana nettisivuillamme osoitteessa:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot