Siivooja koulu- ja päiväkotikohteisiin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Etsitkö fyysistä ja mielenkiintoista siivoustyötä? Haluatko olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla? 


Etsimme reippaalla asenteella varustettua SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme koulu- ja päiväkotiympäristöihin Helsingin Vuosaareen!


Työtehtävissäsi vastaat ylläpitosiivouksesta koulu- ja päiväkotikohteissamme. Työaika on arkisin klo 6-14 ja klo 10 - 18. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/vko) sekä vakituinen. Työtä tehdään ympäristössä, jossa työskennellään lasten parissa, ja valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimuksen solmimiselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme tehtävään kattavasti, hyödyntäen moderneja ja digitaalisia perehdytys -ja koulutuspolkujamme. Käy tutustumassa perehdytys- ja koulutuspolkujemme digiloikkaan: https://toissa.iss.fi/artikkelit/perehdytys-tekee-digiloikan. Kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä motivaatio tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Katsomme eduksesi aikaisemman siivousalan työkokemuksen sekä sopivan koulutuksen tai keskeneräiset opinnot. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa. Katsomme myös eduksesi suoritetun työturvallisuuskortin ja hygieniapassin.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Siivoustehtävissä tarjoamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Haluamme kuulla sinusta lisää! Täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi, mutta kuitenkin viimeistään 27.6.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot