(Poistunut julkaisusta)

Siivooja koulu- ja päiväkotikohteisiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.

Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi kolmea KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA Jyväskylään.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta päiväkoti- ja oppilaitosympäristössä. Työtä tehdään arkisin 06-20 välillä ja työtunteja tehtävässä kertyy 7,5 t/pvä ja 37,5 t/vko. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.

Aikaisempi kokemus tai koulutus alalta ei ole välttämätöntä, sillä saat kattavan perehdytyksen työhösi, mutta katsomme nämä kuitenkin eduksi. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa ja vahvaa peruskuntoa. Päiväkoti- ja kouluympäristön vuoksi tehtävään valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 30.6.2019. Saatamme olla yhteydessä hakijoihin jo hakuaikana. Tehtävä alkaa 29.7.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -