(Poistunut julkaisusta)

Siivooja koulu- ja päiväkotikohteisiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.
Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA koulu- ja päiväkotikohteisiin Porvooseen.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous koulu- ja päiväkotiympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja työaika määräytyy arkipäiville siivouskohteen mukaan; päiväkodissa min. 20h/vko ja koulussa 37,5h/vko. Siivouskohteesta riippumatta tehtävään sisältyy tuurausvuoroja myös satunnaisesti lauantaisin. Valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002)-lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä. Laitoshuoltajan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa ja kaikki muu kielitaito katsotaan eduksi. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Tehtävässäsi huomioit erinomaisella palveluasenteella kaikkia asiakkaita aina lapsista aikuisiin.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 14.10.2018.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -