(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Kotkan saarelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Etsitkö merkityksellistä puuhaa arkipäiviesi ratoksi? Kaipaatko sähinää ympärillesi etkä viihdy lainkaan aloillasi?

 

Mahtavaa, sillä etsimme nyt reippaaseen tiimiimme

 

SIIVOOJAA

 

osa-aikatyöhön Kotkan saarelle. Tässä tehtävässä pääset huolehtimaan linja-autojen siivouksesta. Kohteessa työskennellään arkisin klo 6:30-10:00 sekä lauantaisin klo 6:00-10:00. 

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus on toki plussaa, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottomasti plussaa! 

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.