(Poistunut julkaisusta)

Siivooja, Kotkan alue
L&T Siivous Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

L&T on huomisella töissä! Meitä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Liity remmiin mukaan ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI

 

Kotka-Hamina alueelle. Etsimme reippaita ja motivoituneita henkilöitä huolehtimaan kohteidemme päivittäisestä ylläpitosiivouksesta. Huolehdit toimitilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä, jätteiden lajittelusta ja omalta osaltasi kiinteistön energiatehokkuudesta. Tehtävä on osa-aikainen, jossa tunteja on tarjolla n. 20h/vko ja pääsääntöisesti työt alkavat aina aamuisin kello 7:00. Sinulla on mahdollisuus osittain vaikuttaa työskentelyalueeseen ja työskentelymäärään oman kiinnostuksesi mukaan.

 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista palveluasennetta sekä hyvää työmoraalia. On aina eduksesi, jos olet siivonnut myös muualla kuin kotonasi! Alan koulutusta emme vaadi –  pääasia on, että sinulla on motivaatiota ja intoa oppia. Ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta on myös ehdottomasti etua.

 

Tarjoamme sinulle työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Lisäksi meiltä löytyy kaikki ison talon henkilöstöetuudet, kuten mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairauskassaan ja saada erilaisia liikunta- ja kulttuurietuja.

 

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta. 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo