(Poistunut julkaisusta)

Siivooja Kotkaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle sekä mahdollisesti jo hieman aikaisempaa siivouskokemusta? Sopiiko elämäntilanteeseesi tuntityö vaihtelevissa työvuoroissa? Meillä on sinulle sopiva tehtävä avoinna, sillä etsimme Kotkaan   SIIVOOJAA   Mitä tarjoamme sinulle?
Tämä tehtävä on tarvittaessa töihin kutsuttava ja vakituinen ja työpaikkasi sijaitsee Kotkan Karhulan teollisuuspuistossa. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai henkilölle, jolle tuntityö sopii elämäntilanteeseen. Vuoroja on tarjolla usein ja etenkin loma-aikana vuoroja on enemmän. Pääset osaksi isompaa tiimiä, joka perehdyttää sinut tehtäviisi. Siivoojana olet tärkeässä roolissa huolehtimassa tilojen käyttäjien viihtyisyydestä huolehtimalla kiinteistön ylläpito- ja perussiivouksista.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.   Mitä toivomme sinulta?
Sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta siivouksesta ja kokemuksesi kautta tiedät miten hoitaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Olet iloinen asiakaspalvelija ja sinulla on hyvä suomen kielen taito. Toivomme, että takataskustasi löytyy myös Työturvallisuuskortti.  Ajokortti ja käytössäsi oleva auto helpottavat töihin kulkemista.    Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa! Odottelemme jo innolla kuulevamme sinusta, mutta viimeinen hakupäivä tehtävään on 18.11. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Marja-Liisa Muhli marja-liisa.muhli@coor.com.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).