(Poistunut julkaisusta)

Siivooja kokoaikatyöhön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Haluatko palveluammatissasi tuottaa asiakkaillesi maailman parasta palvelua ja päästä osaksi huipputiimiä?


Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Ouluun.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous palveluasumisen yksikössä. Työ sijoittuu tehtäväksi arkisin, työaika alkaa klo 7.00-9.00 välillä ja päättyy klo 14.00-17.00 välillä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, puhdistusalan koulutus ja kokemus vanhustenhoidosta katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset ja saat olla ihmisten kanssa tekemisissä? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on aito halu olla sosiaalisessa kanssakäymisessä asiakaskohteen asiakkaiden kanssa siivoustyösi ohessa. 


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 11.11.2018. Työ alkaa 1.12.2018, mutta perehdytys työhön alkaa jo marraskuun lopussa.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -