(Poistunut julkaisusta)

Siivooja kokoaikaiseen työsuhteeseen Vaasaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2020
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Vaasaan   TEHDASSIIVOOJAA   Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Työsuhde on luonteeltaan koko- ja määräaikainen äitiysloman sijaisuus ja toivomme sinun aloittavan tehtävässä kesä-heinäkuun vaihteessa.   Työvuorot ovat arkisin ja sijoittuvat toiveidesi mukaan joko ilta- tai aamuvuoroon Tehtäviisi kuuluvat siivoustyöt tehdasympäristössä.   Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Sinulla on hyvä turvallisuusajattelu sekä työturvallisuuskortti.Tarvitset työssä hyvää suomen kielen taitoa.   Miten ja milloin voit hakea tehtävään?
Voit hakea tehtävään heti täyttämällä hakulomakkeen, mutta viimeinen hakupäivä on 18.6. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.   Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa arkisin kello 9-15  palvelupäällikkö Mari Luomaluhta  050 3558824. Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).