(Poistunut julkaisusta)

Siivooja kokoaikaiseen työsuhteeseen Porvooseen
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsitkö kokoaikaista ja vakituista työtä siivousalalta? Meillä on sinulle sopiva tehtävä avoinna, sillä etsimme Porvooseen
 
SIIVOOJAA
 
Miksi kannattaa tulla töihin Coorille Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/viikko) ja työvuorosi ovat kello 6-14. Työpaikka sijaitsee Porvoon keskustan tuntumassa.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.  
 
Työnkuvasi Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla toimisto- ja luokkatiloja. Työ on vahvasti myös asiakaspalvelua, sillä tilojen käyttäjät ovat paikalla työpäiviesi ajan. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn. 
Mitä odotamme sinulta
Toivomme, että sinulla on laitoshuoltajan tutkinto tai aikaisempaa siivouskokemusta.  Kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtävään valituilta henkilöllä tulee olla hyvä suomen kielen taito sekä nuhteeton tausta.  Toivomme, että työotteiltasi olet omatoiminen ja tarkka.    Kiinnostuitko? Kuulostiko tämä juuri sinulle sopivalta tehtävältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Tehtävään voit hakea hakulomakkeella 31.5. mennessä, mutta jos innostuit tehtävästä hae paikkaa jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Anne Syri anne.syri@coor.com.