(Poistunut julkaisusta)

Siivooja kokoaikaiseen työsuhteeseen Ouluun
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme Ouluun toimeen tarttuvaa 
 
SIIVOOJAA
   
vakituiseen ja koko-aikaiseen työsuhteeseen (37,5h/viikko). Työvuorot ovat arkisin ma-pe kello 6-14, joten työ sopiikin erityisesti aamuvirkulle henkilölle.
 
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa tilojen käyttäjien viihtyvyyden siivoamalla ruokatiloja, pukuhuoneita ja toimistoja. Toivomme, että sinulla on siivousalan koulutus ja aikaisempaa kokemusta alalta. Ammattitaitosi kautta tiedät kuinka huoltaa ja siivota erilaisia tiloja ja pintoja. Työ on vahvasti asiakaspalvelua ja työssä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa.  
 
Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen. 
 
 
Kuulostaako tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Hae tehtävään viimeistään 29.7. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake.  
   
Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Katja Isoniemi p. 050-4529027.